Djeca u Ladučumotivacija.hr

“Ti si poseban” - program za djecu iz Laduča

Već preko 10 godina posjećujemo djecu iz doma za nezbrinutu djecu Laduč. S mnogima smo od te djece, koji su sada i odrasli ljudi, i dalje u kontaktu te im pomažemo u raznim fazama njihovog života. Program pod nazivom “Ti si poseban” održava se svake druge nedjelje u prostorijama doma. Sastoji se od likovnih, glazbenih i sportskih radionica, vremena za priču te slobodnog vremena za druženje uz grickalice i sokove. Okvirno dva puta godišnje djecu vodimo na izlet u kino, kazalište, terme il slično. Ciljevi programa su pružiti pomoć djeci i mladima bez odgovarajuće roditeljske skrbi da izgrade zdrav i pozitivan stav o sebi i steknu osjećaj vlastite vrijednosti i sigurnosti. Uči ih se vještinama nerizičnog samopotvrđivanja, odupiranju negativnim utjecajima vršnjaka, kvalitetnom rješavanju životnih problema, zdravoj i nerizičnoj zabavi, te ih se upoznaje s pozitivnim vrijednostima u životu. Sve aktivnosti vode članovi udruge Susret.

1) SPORTSKA RADIONICA

– igranje graničara, nogometa, stolnog tenisa i drugih sportskih aktivnosti uz vodstvo profesora tjelesnog odgoja

2) LIKOVNA RADIONICA

– izrada kreativnih radova pod vodstvom profesorice likovne umjetnosti

3) ENGLESKA RADIONICA

- učenje engleskog jezika kroz pjesmu, ples i igru uz vodstvo izvornih govornika

4) VRIJEME ZA PRIČU

– priče koje imaju za cilj izgraditi kod djece osjećaj vlastite vrijednosti, poučiti ih vještinama nerizičnog samopotvrđivanja, odupiranju negativnim utjecajima vršnjaka i pozitivnim vrijednostima

5) GLAZBENA RADIONICA

– učenje pjesama uz pokrete i ples

6) DRUŽENJE

- uz grickalice i sokove

motivacija | kako reći ne?

Dobro došli na našu web stranicu. Kaže se da te motivacija pokreće, a disciplina jača. Drugim riječima, motivacija je prvi korak bez kojeg se ne pokrećeš u životu kada bi trebao/la. Stoga, motiviraj se i kreni.

Kontakt forma

Kontakti

Mihovila Krušlina 16, Zaprešić 10290

00 385 (0)95 9153 843

motivacija4u@gmail.com