Izaberi život motivacija.hr

Savjetovanje za djevojke, žene i muškarce koji se nalaze u situaciji krizne, odnosno neplanirane trudnoće. Svaka žena je vrijedna i zaslužuje sebi dati priliku kako bi se dobro informirala prije nego li donese odluku o svojoj trudnoći, koja joj može promijeniti cijeli život. Kod nas možete saznati mnoge vrijedne informacije o trudnoći, prenatalnom razvoju, abortusu i slično. Naš glavni princip temelji se na povjerenju, tako da sve o čemu razgovarate sa savjetnicima ostaje u strogoj tajnosti. Ovdje smo "Uz tebe" i to je naš moto! Nisi i ne moraš biti sama u svojoj situaciji. Osim savjetovanja, ovdje smo da pružimo i praktičnu ili materijalnu pomoć u skladu s našim mogućnostima. Slobodno nam se javite...

(Bez)Vrijednosti

Živimo u vremenu u kojem su se životne vrijednosti promijenile. Obezvrijeđen je značaj obitelji, braka, djece – ugrožena je vrijednost svakog pojedinca. Tradicionalni poredak nestaje pred našim očima. Uspješna karijera, materijalizam i osobno zadovoljstvo nalaze se na samom vrhu životnih vrijednosti. Mnoge žene suočene s neplaniranom trudnoćom, okružene ljudima koji tako razmišljaju i koji u skladu s tim žive, a i same vođene ovakvim diktatom društva, bez prave podrške, često se olako odlučuju na abortus.

Da sam znala...

Prema jednom istraživanju, devet od deset žena (91%) koje su odabrale abortus kasnije kažu da bi odabrale drugačije da su im pozitivne alternative bile dostupne. Te alternative su naša odgovornost i naša privilegija. Želimo biti prisutni i na raspolaganju kada izazov neplanirane trudnoće postane stvarnost. Ako nismo tu, obmana popularne kulture i medija – da je abortus jedini izlaz – pokazat će se kao previše utjecajna za mnoge.

Info

Informacije koje pronađete na ovoj stranici bit će vam od koristi. Također vas želimo ohrabriti da nas kontaktirate i pišete nam o vašem iskustvu te pogledate što je to što nudimo, a što vam može biti od pomoći.

Potreba

„Izaberi Život“ je udruga registrirana 2013. godine u Zagrebu. Nastala je prvenstveno kao odgovor na današnju kulturu smrti koja nas okružuje, a po uzoru na centre koji već postoje u SAD-u više od 30 godina (Pregnancy Care Centers). Ovi centri nastali su odmah nakon legalizacije abortusa s ciljem da se ženama ukaže i na druge alternative te da im se pruži podrška i ponudi nada i obnova ako su u prošlosti odabrale abortus.

Edukacija

Osim toga, “Izaberi Život” također želi educirati mlade na temu spolno prenosivih bolesti i općenito spolnog života. Konferencijama, tribinama i raznim edukacijama na temu zlostavljanja, abortusa i prevencije želimo utjecati na promjenu kulture smrti u kulturu života. Vjerujemo da u današnjem svijetu, punom tame i smrti, treba promovirati Život.

Statistike

Zbog konstantnog osuvremenjivanja tehnike i legalizacije u velikom broju zemalja, abortus je danas vrlo rasprostranjena i učestala pojava. Prema podacima Svjetske zdravstvene organizacije, godišnje se u svijetu izvrši oko 45 milijuna abortusa.

Dobro došli na našu web stranicu. Kaže se da te motivacija pokreće, a disciplina jača. Drugim riječima, motivacija je prvi korak bez kojeg se ne pokrećeš u životu kada bi trebao/la. Stoga, motiviraj se i kreni.

Kontakt forma

Kontakti

Mihovila Krušlina 16, Zaprešić 10290

00 385 (0)95 9153 843

motivacija4u@gmail.com