VizijaMotivacija.hr

„Ja imam san!

Sanjam da će se jednog dana ovaj grad uzdignuti i doživjeti istinsko značenje tvoje vjere: "Da zbog promjene svog srca postaneš takav primjer u društvu i model ponašanja gdje će te mladi slijediti jer to žele."

Sanjam da će jednog dana u parkićima u Zaprešiću naši sinovi i kćeri – bivši robovi i robinje seksualnog pritiska, ljubomore i sebičnosti oslobađati svoje prijatelje svojim primjerom kroz čistoću, žrtvu i davanje.

Sanjam da će se jednoga dana svaki kafić, restoran i dućan u kojem se prodaju cigarete i alkohol pretvoriti u oazu slobode i teretanu za bildanje karaktera.

Sanjam da će obitelj opet postati temelj i stup društva te da će svako malo dijete u Zaprešiću moći reći:

Ja imam san!“

Sve što se kaže u motivaciji, ostaje u motivaciji.

Dogovori individualni sastanak u udruzi na adresi Mihovila Krušlina 16 (Šetnica), I kat, lijevo iz lifta do kraja ili ako želite razgovarati putem video poziva slobodno nam se obratite putem Messangera, WhatsApp-a ili Vibera na: 095 915 3843

Linkovi

Udruga Stijena        Kako reći ne?        Udruga Fokus        Grad Zaprešić        Udruga Remar

Dobro došli na našu web-stranicu. Ako želite razgovarati putem video poziva slobodno nam se obratite putem Messangera, WhatsApp-a ili Vibera na: 095 915 3843. Ili, dogovorite individualni sastanak kroz cijeli tjedan po dogovoru na adresi Mihovila Krušlina 16, (Šetnica), Zaprešić.

Kontakt forma

    Kontakt

    Mihovila krušlina 16, Zaprešić

    095 915 3843

    motivacija4u@gmail.com