Sastanci za ovisnike za sve dobne skupine

Sastanci svake srijede od 18 do 19h

Sastanci za ovisnike - Boriš se s cigaretama, travom, alkoholom, bonkasima, speedom, kokom, hepovima, subovima, kockom...? Dođi, rastereti se, podijeli svoju priču i saznaj kako možeš pobijediti svoju ovisnost.

Teme

Dotičemo teme: Ovisnost – stanje čovjeka od rođenja, što je to korijen ovisnosti, a što plod ovisnosti, kako se obračunati sa svojom ovisnošću, zašto se ne mogu promijeniti i zašto uživam u krivim stvarima? Sastanci se održavaju svake srijede od 18h do 19h na adresi Mihovila Krušlina 16, (Šetnica) I. kat, lijevo iz lifta do kraja.

Sve što se kaže u motivaciji, ostaje u motivaciji.

Dogovori individualni sastanak u udruzi na adresi Mihovila Krušlina 16 (Šetnica), I kat, lijevo iz lifta do kraja ili ako želite razgovarati putem video poziva slobodno nam se obratite putem Messangera, WhatsApp-a ili Vibera na: 095 915 3843

 

Linkovi

Udruga Stijena        Kako reći ne?        Udruga Fokus        Grad Zaprešić        Udruga Remar

Dobro došli na našu web-stranicu. Ako želite razgovarati putem video poziva slobodno nam se obratite putem Messangera, WhatsApp-a ili Vibera na: 095 915 3843. Ili, dogovorite individualni sastanak kroz cijeli tjedan po dogovoru na adresi Mihovila Krušlina 16, (Šetnica), Zaprešić.

Kontakt forma

    Kontakt

    Mihovila krušlina 16, Zaprešić

    095 915 3843

    motivacija4u@gmail.com