Problemi u braku Bračno savjetovanje

Razumijevanje različitih potreba

Ženina je najveća potreba biti voljena. Kada to osjeti, ona je sretna. Muškarčeva je najveća potreba osjetiti da ga njegova žena poštuje. Kada to osjeti, on je sretan. Kada ove dvije potrebe nisu zadovoljene, problemi u braku ožive i tada nastaje nered. Interaktivni video seminar „Ljubav i poštovanje“ otkriva nam što u supružnicima budi negativne reakcije i kako se na jednostavan, ali i znanstveno utemeljen način suočiti s bračnim problemima.

Ulaganje u brak

Svrha ove radionice je da sa svojim partnerom dovedeš brak na nivo ljubavi i poštovanja. Brak može biti bolji samo ako si spreman/na ulagati u isti. Postoje stvari na koje gledate potpuno drugačije i to se možda nikada ne mora i neće promijeniti. Zato, poštovanje ili prihvaćanje drugačijeg mišljenja od velike je važnosti. S obzirom da dijete prati i upija primjer iz vašeg života od velike je važnosti ulagati u vaš bračni odnos.

Ocijeni svog partnera

Kroz radionicu ćete imati priliku ocijeniti svog partnera ispunjavajući jednostavan upitnik te razgovarati o gorućim bračnim temama i specificirati koji su to točno problemi u braku?

Ljubav i poštovanje - video bračni seminar

Seminar

Seminar se sastoji od šest predavanja. Termini i teme su:

 • Ružičasta i plava: ne pogrešne, samo različite
 • Dvije perspektive braka
 • Omjer 80 : 20
 • Ne komunikacija, nego obostrano razumijevanje
 • Moj odgovor je moja odgovornost
 • Zadržite smjer.

SUDJELOVANJE NA SEMINARU SE NE NAPLAĆUJE.

Baveći se savjetovanjem bračnih parova više od trideset godina, a oslanjajući se na biblijsku i znanstvenu utemeljenost povezanosti ljubavi i poštovanja, dr. Emerson Eggerichs unosi promjene u način ophođenja među supružnicima. Dr. Emerson Eggerichs je magistrirao komunikacijske znanosti na koledžu Wheaton, teološki je studij završio na Sveučilištu Dubuque te je doktorirao na području obiteljskog pastorala na Sveučilištu Michigan.

Problemi u braku

Sve što se kaže u motivaciji, ostaje u motivaciji.

Dogovori individualni sastanak u udruzi na adresi Mihovila Krušlina 16 (Šetnica), I kat, lijevo iz lifta do kraja ili ako želite razgovarati putem video poziva slobodno nam se obratite putem Messangera, WhatsApp-a ili Vibera na: 095 915 3843

Linkovi

Udruga Stijena        Kako reći ne?        Udruga Fokus        Grad Zaprešić        Udruga Remar

Dobro došli na našu web-stranicu. Ako želite razgovarati putem video poziva slobodno nam se obratite putem Messangera, WhatsApp-a ili Vibera na: 095 915 3843. Ili, dogovorite individualni sastanak kroz cijeli tjedan po dogovoru na adresi Mihovila Krušlina 16, (Šetnica), Zaprešić.

Kontakt forma

  Kontakt

  Mihovila krušlina 16, Zaprešić

  095 915 3843

  motivacija4u@gmail.com